Австрийският канцлер към Джордж Сорос: Имаш 28 дни да се изметеш с фондациите си от Австрия!

ноември 24 | Posted by admin | Интервю

Австрийският канцлер Себастиян Курц предостави на Джордж Сорос 28 дни за да закрие своя фонд „Отворено общество“ в Австрия. След като спонсорът наля в него 18 милиарда долара. В противен случай фондът го очакват съдебни искове за „опит да подкопае демокрацията на нацията“, съобщи yournewswire.

„Призракът на Сорос е най-голямата задача, с която се сблъсква човечеството в света през 2017 година. Той е отличен калмар-вампир, употребява човечеството, неуморно вкарва във фунията пълна с кръв всичко, което мирише на пари, използвайки тези пари за корумпирани политици, журналисти и обществения сектор, и се опитва да създаде свят по свой образ и подобие“, – заяви канцлерът на Австрия.

P.S. Парашутиран член на ИБ на БСП и любимец на Корнелия Нинова, активно лансиран по националните медии, преди няколко месеца адвокатства на Джордж Сорос по БТВ в предаването на Цветанка Ризова. По-късно същото супер „наше момче“ и „млада надежда“ на БСП гласува в НС против закона, който можеше да препятства „соросоидните практики“ в България.

Не е необходимо да си гениален за да ти стане ясно, че сегашното ръководство на „Позитано“ се окомплектова с млади и надежни неотроцкисти, последователи на Сорос. А както се знае публично, неотроцкистите в САЩ са неоконите или наричани още „партия на войната“, все патологични русофоби, все около Хилари Клинтън. Според френския анализатор Тиери Мейсан, Социнтернът, на който Корнелия Нинова е зам. президент, се контролира от Хилари Клинтън и Мадлен Олбрайт. От същото котило на неокони-неотроцкисти. Всички те се стремят с финансовата подкрепа на Джордж Сорос да свалят легитимно избрания президент на САЩ Доналд Тръмп, което май не е много демократично?

Едно време имаше едно шеговито възклицание: „О-хо-хо, как си ти другарю кадровик?“

Източник: pogled.info

http://svoboden-narod.eu/422/%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%BB%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B6-%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%BE/

 

 

 

***

Сорос os_sebastian[1]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.