Смъртта на Ваньо Танов не е естествена? (Нови разкрития)

ноември 29 | Posted by admin | Новини

Смъртта на Ваньо Танов не е естествена? (Нови разкрития)

 

Ваньо Танов е отровен, нови съмнения относно смъртта на митническия шеф витаят в медиите

Митничар N 1 Ваньо Танов бил убит. Има нови съмнения, че смъртта му е настъпила не от заболяване. Той бил отровен с мастика, която е любимото му питие. Някой заинтересуван е поставил отровата в алкохолната напитка. Това са последните слухове около внезапната му смърт.

Според последната шокираща информация ген. Ваньо Танов е засегнал мафиотски интереси. Успешните му опити да прекъсне контрабандата са нанесли крупни загуби за мафиотски групировки и действащи олигарси.

На Ваньо Танов предстояло да направи нови разкрития за контрабандата с нефтени продукти. От това щели да си изпатят както дребните бандити, така и мощни олигарси замесени в незаконна търговия с петрол.

С неговата смърт се разхлаби капана, в който щяха да попаднат някои от опасните играчи в този печеливш бизнес.Сега спокойно могат да си подсигурят престъпните схеми. Със смъртта на генерала много тайни останаха скрити.

През миналата година шефът на митниците удари наши и турски канали за контрабанда на цигари. С това им нанесе страхотен финансов удар. Те претърпяха загуби за милиони, а защо не и за милиарди. Пострадаха и доста компании търгуващи с контрабанден петрол.

Тези данни допълват съмненията, че смъртта на Танов може да е вследствие на отрова сипана в мастика, пише bradva.bg.Когато са засегнати интереси за много пари версията за убийство не трябва да се изключва, а щателно да се разследва именно в тази посока.

А както казва приятелят на Ваньо Танов професор Радослав Гайдарски генералът е бил напълно здрав. Дори използва известния израз „здрав като бик”. Странното е, че хипертоничната криза не е била овладяна навреме.

 

http://www.razkritia.com/473808/%d1%81%d0%bc%d1%8a%d1%80%d1%82%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%8c%d0%be-%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b0/

 

 

***

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.