Днес, 10-ти Януари 2018 г. Органите съобщиха окончателното си мнение относно касапницата в Нови Искър. Крайният извод е, че разследващите са установили контакт с отвъдното и са снели показания от Ангел и Кети посмъртно и така са установили истината.

януари 10 | Posted by admin | Новини

Сарафов без да иска даде ключа към истината за убийството на Кети?

 

януари 10, 2018

Публикувано в 18:50 часа
Днес Органите излязоха с окончателната версия за касапницата в Нови Искър. Крайният извод е, че разследващите са установили контакт с отвъдното и са снели  показания от Ангел и Кети посмъртно. Между основателните критики се прокрадна и  мнение, че работата на Кети е причина за убийствата.
Мнение от интернет: Сарафов дали се усети, че даде ключа към истината за убийствата в Нови Искър? Ако Кети е почиствала богаташки домове, то вероятно се е натъкнала на нещо, което минава под чертата на закона. Може даже да го е изхвърлила, смятайки че е боклук,… но газдата е решил, че го е откраднала… Избити са всички след разпит за установяване дали е разказала на близките си видяното… Ангел е натопен. Може би той е последният, който е получил обаждане да се яви в къщата. Но там е заварил трупове. Пипал е Неделчо и Кети по обясними причини. След това се е прибрал, което наложи и полицейската акция да бъде открит на всяка цена и принуден да замълчи завинаги.
Коментари в Интернет:
Нищо не казаха за липсата на празнична трапеза, но убийствата са станали на 31 срещу 1 януари. Сигурни са в това. Не могат да определят точния час на убийствата, но знаят, че са започнали от 19.30 нататък.  Първа е била Кети, която излязла да разхожда кучето. Имали свидетели. А дали някой я е видял точно в тази вечер или става въпрос за обичайния й режим, кой да питаме? Убили я около къщата, после я извозили към кладенеца. Защо само нея, няма дори предположение..
След като по дрехите на Горския  е открита кръвта само на Неделчо и Кети, останалите кой ги е убил?
Много въпроси има, на които отговор няма:
Каква марка и модел е бил пистолетът, с който е стреляно?
Колко патрона побира магазинът на оръжието? Намерили ли са други пълнители на местопроизшествието, или в дома му?
Освен пистолет, „органите“ намерили ли са патрони у него, или в бърлогата му?
Оръжието законно притежавано ли е, води ли се на отчет, а той може да не е собственикът…
Този саморъчно направен заглушител от маслен филтър бил ли е поставен на оръжието когато „се е самоубил“? В него неминуемо има останали барутни частици, ако е стреляно – те идентични ли са с другите по ръцете му? От какво разстояние е произведен изстрелът в слепоочието? Имаше писания из нета, че изстрелът е бил отляво, а пистолетът му е бил в дясната ръка…
 Намерили били окървавени дрехи в раницата му. Дали са си направили труда да потърсят върху дрехите негов биологичен материал, за да се докаже, че ги е обличал? Какво пречи някой друг да ги е облякъл, да е извършил убийствата с тях и да ги прибере в раницата…
„Кети се е занимавала с почистване на домове на заможни българи в София и околностите, а Росен Ангелов е искал да ограби някои от тези домове. Именно това е причината за разрива в отношенията на двамата. Росен е искал ключове и достъп до алармените системи на някои от тези домове. Кети е разбрала, че любовта му не е била съвсем безкористна”.
Ама това ви го разказа убитата Кети или Росен Ангелов, след като се е самоубил?
САРАФОВ: Още през август 2007 г. Росен Ангелов има направена полицейска регистрация, когато са взети негови ДНК проби.  И КЪДЕ ГИ ПАЗИТЕ ТЕЗИ ПРОБИ? Може би в касата за пистолети?
Защо никой не е излязъл да потърси Кети, щом кучето се е върнало само? Ако беше търсил, все щеше да се натъкне на убитата Кети.  Ако Кети е имала мъж до себе си, Неделчо ли, какъв беше там, не е ли пробвал да й се обади и да я пита къде се бави към пет часа?!?! Малоумна версия!!!!!!!
На въпрос на журналист, откъде има информация,че Росен е искал ключ и кодове на алармени системи на Кети, която пък заработвала като чистачка в богаташки къщи, Сарафов неврозно пресече питащия и продължи да си бълва словореда. Въпросът беше резонен, защото всички, които са можели да знаят тази информация, са мъртви!  С две приказки г-н Сарафов скалъпи една историйка достойна за треторазряден американски екшън за 80% от дебилни киномани!
Легионерът толкова добре бил обучен да оцелява в гориста местност, че всичко което направи, е да избяга, когато му дойдоха на прага. Избяга далече… на 500 метра…. и се гръмна. Като преди това им остави дрехи с кръвта на Кети, лаптопа си със снимките, и топла манджа, за да се подкрепят разследващите. Взе си айфона, за да си трие профилите в социалните мрежи и да гледа порно… Преди да се гръмне със заглушител (филтър от Шкода), за да няма обгаряния по входната рана.
Дори се е завил с родопско одеяло да на настине след самоубийството… Все пак е на 56, макар и корав легионер!
По една пържолка за прокурора и останалите сценаристи. Стадото се разотива доволно и търпеливо чака разрешаването на следващия случай. През това време Бг председателството върви с пълна сила, музиката свири, на Витошка се пекат тухли и се постилат килими от рози.
Така, значи Кети е убита в 19:30. Това е вечерта на Нова година. До 23 часа семейството ѝ тихо седи на масата, не я търси, нищо не прави и кротко чака да дойде некой да ги изпозастреля. Тия от МВР не могат да се хранят дори и със сценарии за третокласни нискобюджетни филми….
Доста правдоподобно ми изглежда всичко, но стигам до извода, че първо е убит Росен Ангелов, а последна Кети.
Сарафов дали се усети, че даде ключа към истината за убийствата в Нови Искър? Ако Кети е почиствала богаташки домове, то вероятно се е натъкнала на нещо, което минава под чертата на закона. Може даже да го е изхвърлила, смятайки че е боклук,… но газдата е решил, че го е откраднала… Избити са всички след разпит за установяване дали е разказала на близките си видяното… Ангел е натопен. Може би той е последният, който е получил обаждане да се яви в къщата. Но там е заварил трупове. Пипал е Неделчо и Кети по обясними причини. След това се е прибрал, което наложи и полицейската акция да бъде открит на всяка цена и принуден да замълчи завинаги.
Българските самоубийци са най- възпитание самоубийци на света. Ползват пистолет със заглушител, за да не притесняват околните. И тези искат увеличение на заплатите, смях в залата.
Извинете, Сарафов, но любителят на „гнусното детско порно“ като как така се влюбил в наближаваща критическата жена?;) Или според новата версия, тя се е влюбила в него – питам не за друго, ами защото по едното време извадихте един „ключов свидетел“, който твърдеше, че Росен бил откачил от ревност и любов и като „го отхвърлила, станал друг човек“…
Източник:Интернет

http://mejdu-redovete.com/%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8/

 

 

***

260514_341351772619713_677950522_n6[1]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.