Грешка на езика или спонтанна откровеност на Цацаров: „Огромната въпросителна сега е изчистване на всички доказателства с убийството на Петър Христов“

януари 11 | Posted by admin | Новини

Главният прокурор Сотир Цацаров ЗАЯВИ пред парламентарната комисия по национална сигурност:

Огромната въпросителна сега е престъплението с Петър Христов и изчистване на всички доказателства с убийството на Петър Христов“.

Изчистване на всички доказателства? Цацаров, и това ли е грешка на езика? След тази на Сарафов.

Иначе захаросаното изслушване на Цацаров и професионалното ръководство на МВР пред парламентарната комисия, водено от …. Цветан Цветанов, не доведе до нищо извън системата на „бля бля“.

Цацаров в любимата си реторика рече, че част от въпросите, които се задавали в общественото пространство във връзка със съмненията по работата на МВР и прокуратурата по случая с шесторното убийство: „се задават заради политическа и медийна спекулация“.

Цацаров рече, че много вярвал на МВР и всичките там „разследващи“ и Росен Ангелов се бил самоубил. Това е положението.

Полицаите били оплюти и очернени, обаче Цацаров каза, че: „тези хора си свършиха работата“.

Общи приказки, общи лафове, хвалби, скучно „опозиционно“ поведение на лица, които като „опозиция“ би трябвало да задават ярки и остри въпроси, изобщо манджа с грозде, полята с шербет.

И Цацаров като черешка отгоре, за която всички, които задават неудобните въпроси са „политически или медийни спекулации“.

Насреща му Цветанов безобразно манипулира отново с „наглите“ и „килърите“, но Цацаров, издул бузки, мълчеше като ….

Вие продължете като какво.

http://afera.bg/%d1%86%d0%b0%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2-%d0%b8-%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d1%86%d0%b0%d1%86.html

 

 

 

 

***

цАЦАРОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.