Тръмп се опитва да откърти от властовата хранилка един мафиотоподобен корпоративен октопод, вкопчил се непоклатимо и развил метастази по целия свят.

януари 11 | Posted by admin | Анализи

Америка на Тръмп, Европа на Сорос…

Тръмп призна Йерусалим за столица на Израел, ислямският свят пали американски знамена. Такъв е фонът за Рождество Христово в края на 2017-а. С този жест Тръмп отново раздра като светкавица международния политически климат, сега очакваме да видим и каква е била далечната му цел: може би завръщането на САЩ като модератор в Близкия изток. Американският президент, когото медиите често обвиняват в политическа некомпетентност, всъщност е доста енергичен и решителен по природа. Той има много силни врагове, а разполага с много малко време, затова предприема практични действия, прави шокови блъфове и поставя началото на многоходови комбинации.

Дали Тръмп ще спечели, не е ясно. По-скоро войната е непредсказуема. Тръмп се опитва да откърти от властовата хранилка един мафиотоподобен корпоративен октопод, вкопчил се непоклатимо и развил метастази по целия свят. Политическите представители на октопода се редуваха на американския връх през последните трийсетина години и узаконяваха придвижването на средства в една и съща посока. Тръмп внезапно затвори кранчето и подреди свои изпълнители, посредници, получатели, производители и пр.

От Калина Андролова , публикувано на 22.12.2017

Брой 44

http://a-specto.bg/amerika-na-trmp-evropa-na-soros/

 

 

 

***--- Тръмп

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.