Бойко Борисов дава на МВР 100 милиона, за да осъществява полицейско обезпечаване на диктаторския режим

януари 11 | Posted by admin | Интервю

Публикувано на 11.01.2018 / 19:52

ЕТО Я СДЕЛКАТА ЗА 100 МИЛИОНА ЗА МВР! МВР БАКАЛИЯ ЛИ Е ИЛИ „НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА“? НОРМА НА ЧЕНГЕ: 20 ГЛОБИ НА ДЕН И 60 АКТА НА ТРИМЕСЕЧИЕ!

Главният секретар на МВР Младен Маринов след срещата на синдикатите на МВР с премиера Бойко Борисов:

Нещата са поставени така.  Сектора Сигурност, специално МВР, е изключително важен за стабилността на държавата.  Освен за обществения ред и за борбата с престъпността, той е важен фактор и за гарантиране на събираемостта на средствата, които влизат в държавния бюджет. … И ние сме допринесли за да съберем повече от това, което се планира по бюджет. Ние това нещо го правим ежедневно и предполагам всички са съгласни – ще продължим да го правим и такъв ангажимент поехме. Няма увеличение /б.р. на заплатите/ без реален приност ние да имаме за увеличение на бюджета. Аз смятам, че така трябва да бъде и се радвам, че ние допринасяме за стабилността на бюджета. Знаете, че е създаден център за контрабандата в ГДБОП, където включително и патрулните полицаи участват ежедневно в тази дейност и естествено това води до по-голяма събираемост в бюджетаАнгажимента като професионално ръководство от нас е да продължиме тази дейност, за да имаме очи, както се казва, да претендираме за увеличение, като тука включваме и общата дейност на полицията, това как полицая работи с гражданите…“

Сега вдянахте ли какъв е „важния фактор“ за МВР, ОСВЕН  борбата с престъпността и обществения ред – това е да гаринтарат повече събираемост на средства, които влизат в държания бюджет!

Вие разбирате ли какво ви казва тоя главен секретар на МВР?

Че МВР едва ли не е „бригада“ за събиране на кинти от вас за увеличаване на държавния бюджет!

А как става това увеличение на държавния бюджет? С глоби, рекет на пътя, тъй като същият главен секретар на МВР плещи за „отдел контрабанда“ в ГДБОП, обаче намесва там ни в клин, ни в ръкав „пътните полицаи“!

АФЕРА РАЗКРИ, ЧЕ ВЕЧЕ – ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦ – Е ПОСТАВЕНО УСЛОВИЕ НА ЧЕНГЕТАТА ЗА НЕ ПО-МАЛКО ОТ 20 ГЛОБИ НА ДЕН ИЛИ 60 АКТА НА ТРИМЕСЕЧИЕ ЗА ВСЕКИ УНИФОРМЕН!

Така МВР вместо да се занимава с обществения ред и борба с престъпността – ще пълни бюджета от вашите джобове с поставена норма – все повече и повече, защото „нямали очи“ иначе да искат увеличение на заплатите.

През това време Агенция Митници, дето всъщност трябва да спира контрабандата си чопли в носа, а и изобщо някой да е чул каква точно „велика“ контрабанда са гепили ГДБОП, за ръководители на контрабандни канали пък – изобщо и не питаме.

Маринов признава и че „ангажимента“ бил да продължават тази дейност – да пълнят бюджета! После се чудим на „разследванията“ на МВР и им се смеем с пълно гърло, ами те пълнят бюджета, бре, братя и сестри, туй им е зора…

А бе, МВР бакалия ли е или „наказателна бригада“, а?

Afera.bg

http://afera.bg/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d1%8f-%d1%81%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-100-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b2%d1%80-%d0%bc%d0%b2%d1%80-%d0%b1%d0%b0.html

 

 

 

 

***

2013_04_24_Boyko_Borisov_snimka_Asen_Tonev-Dnevnik_bg[1]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.