Заради бежанците германците ще почнат да напускат страната си, предупреди активистка по бежанците

февруари 7 | Posted by admin | Геополитика

По време на работата си с бежанците активистката се разочаровала във възможността за тяхната интеграция в европейското общество. „Аз мислех, че средновековните им възгледи с времето ще се променят (…) Но това, което наблюдавах като доброволка, ме принуди да призная, че мюсюлманските бежанци са израсли със съвършено други ценности. На тях са им промивали мозъците от деца, (…), те не се канят да приемат нашите възгледи. Нещо повече, те гледат на нас, неверниците, с презрение.“

Основателката на една от асоциациите за подпомагане на бежанците в Германия – Ребека Зомер, предупреди за скорошно преселение на немци към Полша заради наводнилите Германия мигранти. Шефката на Arbeitsgruppe Flucht + Menschenrechte заяви това в интервю за полското списание Do Rzeczy. Там разказва, че мигрантите-мюсюлмани заплашват обичайния начин на живот на немците. „Немските граждани са готови да се преселват в Полша, защото ситуацията става непоносима. Ако Полша и Унгария не отстъпят от позицията си по проблемите с миграцията, то те могат да се превърнат в острови на стабилността в Европа“ – смята Зомер.

По време на работата си с бежанците активистката се разочаровала във възможността за тяхната интеграция в европейското общество. „Аз мислех, че средновековните им възгледи с времето ще се променят (…) Но това, което наблюдавах като доброволка, ме принуди да призная, че мюсюлманските бежанци са израсли със съвършено други ценности. На тях са им промивали мозъците от деца, (…), те не се канят да приемат нашите възгледи. Нещо повече, те гледат на нас, неверниците, с презрение.“ – разказва бившата доброволка.

И си припомня случай, когато нарушаващи предписанията на Корана имигранти я нарекли „тъпа немска курва“. „При това те ядяха моя храна в собствената ми градина“ – отбелязва Зомер.

Източник: www.segabg.com

https://www.lentata.com/page_10525.html

 

 

 

***

ЕИ - ислям

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.