Мохамед премества къщата си в Европа (Пророчества на Распутин)

юли 3 | Posted by admin | Анализи, Геополитика, Интервю, Новини

 

Пророчества на Распутин: Мохамед ще премести къщата си…

◊ Планини  от трупове ще лежат на площадите, а милиони хора ще бъдат отнесени от безликата смърт. Градове с милиони жители няма да намерят достатъчно ръце, за да погребат мъртвите, а много села ще бъдат затворени с един кръст. Никое лекарство няма да може да спре бялата чума, защото това ще бъде прагът на пречистването.

◊ Три пъти по 25 години ще има тъмни разбойници, слуги на Антихриста, изтребвайки народа руски и православната вяра.

През 1912 г. Григорий Распутин издава книгата си  „Благочестиви размисли”. В нея подробно описва своите предсказания за бъдещето, някои от които вече са се случили. Но специалистите продължават да проявяват по-голям интерес към живота му на мистичен любовник, на лечител, съветник и душеприказчик  на семейство Романови, отколкото към пророческите му дарби. Въпреки това някои изследователи го поставят до Нострадамус, а други дори над него,  що се касае до по-голямата яснота на предсказанията.

Публикуваме част от пророчествата на Распутин:

Революциите, убийството на Распутин и Романови
„Всеки път когато прегръщам царя и майка му, момичетата и княза, потръпвам от ужас, все едно прегръщам мъртъвци. И тогава се моля за тези хора…моля се за семейство Романови , защото над тях пада сянката на дълго затъмнение”, е написал Распутин.
В края на 1916 г., малко преди да бъде убит, Распутин изпраща на царя писмо: „ Ако бъда убит от моите събратя, селяните, не трябва да се страхуваш за своите деца. Те ще царстват още много векове.  Но ако ме унищожат  дворяни, аристократи, техните ръце ще носят следите на моята кръв 25 години и те ще напуснат Русия.
Царю на земята руска, ако чуеш звъна на камбаната, който ще ти подскаже, че Григорий е убит, знай, че един от твоите е подстрекател на моята  смърт и никой от вас, нито едно от твоите деца няма да живее повече от 2 години след мен. Руски Царю, ти ще бъдеш убит от руския народ, а самият народ ще бъде прокълнат  и ще стане оръдие на дявола, избивайки се помежду  си и умножавайки смъртта по света.  Три пъти по 25 години ще има тъмни разбойници, слуги на Антихриста, които ще изтребват народа руски и православната вяра”.
Уви, пророчеството се сбъдва. Младият княз Феликс Юсупов замисля да убие Распутин, който, според него, оказвал гибелно влияние върху царското семейство. Съучастниците в заговора, извършен на 30 декември 1916 г., са братовчеда на великия княз  Дмитрий Павлович, депутатът от Държавната дума Владимир Пуришкевич и доктор  Станислав Лазоверт*.
 Два месеца по-късно, през февруари 1917 г., избухва Февруарската революция, а през октомври същата година -Октомврийската.
През юли 1918 г. семейството на Николай Втори е разстреляно в Екатеринбург. Екзекуцията се извършва 18 месеца  след убийството на Распутин,
Съветската власт просъществува до декември 1991 г., точно  3Х25 =75 години след смъртта на пророка.

 

Преди последното си пътуване до село Покровское през  1916 г. Григорий Распутин дава интервю на писателката Надежда Лохвицкая (Тефи), пред която казва:   
„Русия е добра, само хората в нея са станали болезнено лоши. Благодатта изчезна. Няма вяра. Такова време идва, че  силата на православието изчезва. По-нататък ще бъде още по-лошо, да не дава Бог да се види. Много хора ще бъдат заклани, ще ходите до колене  в кръв. Няма да има кой да ги погребе, така че в една яма ще бъдат погребани. След това ще има война. Но това не е краят. Злите сили ще вземат връх. Те напълно ще съсипят хората. Накрая нечиствият ще приеме лице човешко.  Тогава Божията Майка ще дойде в Русия, ще установи вярата. Божията Майка всичко ще оправи, но не по техния, а по свой начин. Тя ще възстанови вярата, но за кратко време. Онзи човек ще бъде по-силен. Тогава войната ще бъде  война. Сега сте добре нахранена в миловидния град Петров, седите и ругаете войната, по мен лаете, но тогава нито вас, нито градът ще го има. Тогава, който  оцелее, ще си спомни за Распутин, когато от градовете побегнете към селото. При мужиците ще отидете. Цялата сила на Русия е в мужика. Моето време е напред, скъпа”.
 Трета световна война
„Хората вървят към катастрофа. Най-неумелите ще управляват фургона и в Русия, и Франция, и Италия, както и на други места … Човечеството ще бъде смачкано от постъпките на луди и злодеи.  Невежи и властни ще диктуват законите на мъдрите и смирените.  А след това повечето от хората ще вярват в силата на богатите, но ще загубят вярата в Бога … Божието наказание няма да бъде скоро, но ще бъде ужасно. По пътищата на Европа ще пропълзят три гладни змии, оставяйки зад себе си пепел и дим; те имат един дом – и това е меч, имат един закон – насилие, но влачат човечеството през прахта и кръвта, и сами ще загинат от меч, все пак … Ще настъпи време на мир, но мирът ще бъде написан с кръв. И когато два огъня утихнат,  третият огън ще изгори и пепелта.  Малко  хора и малко вещи ще останат. Но това, което ще остане, ще трябва да бъде подложено на ново пречистване преди да влезе в земния рай“.
 Любопитно предсказание за връщането в Русия на „архангелския цар“ след опустошителните катаклизми на Земята
„Ще мине времето на вятъра, времето на огъня и времето на водата, тогава архангелът ще се върне. Но всичко ще се промени. В Сибир животът ще цъфти, а много дворци в Петербург ще бъдат украсени с лимонови дървета. Гласът на Пресветата Богородица ще достигне Луната и отвъд нея. Но той няма да влезе в сърцето на всеки руснак. Царят ще бъде отстранен от вятъра. И ще се върне с вятъра. И същият вятър ще донесе цар, който няма да бъде цар, но ще има повече власт от царя.  Новият цар ще езди бял кон през цитрусовите насаждения и много старци ще го спират, за да му напомнят, че там, където по-рано имаше само сняг, маслини са се надигнали. А в земите, където по-рано са расли маслини, ще има само сняг. Защото всичко ще се смеси по това време. Планините ще бъдат там, където са били моретата, а моретата – където са били планините”.
В своята книга Распутин дава много точни пророчества, които изненадващо съвпадат с прогнозите на Нострадамус. За сблъсъка на Русия/ СССР (Bьюг) и Съединените щати (Граюг)  той  използва алегория:
„Светът го очакват три „мълнии”, които последователно  ще запалят земята между свещените реки, палмовата градина и лилиите…Двама кръвожадни князе ще завладеят Земята: Снежната виелица ще дойде от изток  и ще зароби човека с бедност. Граюг  ще дойде от запад и ще зароби човека с богатство. Князете ще си оспорват земята и небето. И полето на голямата битка ще бъде в земята на четирите демони. И двамата ще бъдат победители, и двамата ще бъдат победени. Но Граюг ще влезе в къщата на Вьюг и ще посее там своите древни думи, които ще израстат и ще разрушат земята. И така, Империята на Вьюга ще свършва. Но ще дойде ден, когато империята на Граюг  също ще се срине, защото и двата закона са били погрешни, и двата са носели смърт. Дори тяхната пепел няма да се използва за оплождане на земята, на която ще израсне ново растение от третия свят”.
  Инциденти в атомните електроцентари
 „По целия свят ще бъдат построени кули, те ще бъдат замъци на смъртта. Някои от тези замъци ще рухнат и от техните рани ще изтече гнила кръв, която ще зарази земята и небето. Защото съсиреци от тази заразена кръв като хищници ще паднат на главите.  Множество съсиреци ще паднат на земята и там, където паднат, земята ще се превърне в пустиня за седем поколения”.
 На 26 април 1986 г. имаше авария в  атомната електроцентрала в Чернобил. Впоследствие стотици хора умиряха от радиацията, а тези, които оцеляха, и до днес усещат последствията. През март 2011 г. възникна експлозия в японската атомна електроцентрала „Фукушима-1“.
 Климатични промени
 „Земетресенията по това време ще се увеличат,  земята и водата ще се разтворят и раните им ще погълнат хора и вещи…Розата ще цъфти през декември, а през юни ще вали сняг”.
Генно инженерство
„Ще се родят чудовища, които няма да бъдат нито хора, нито животни. И много хора, които няма да имат пъпна връв на тялото, ще имат белег в душата. И ще настъпи време, когато в люлките ще намирате чудовище на чудовища – човек без душа…Неразумната човешка алхимия в крайна сметка ще превърне мравките в огромни чудовища, които ще разрушат домове и цели държави, огън и вода ще бъдат безсилни срещу тях. Накрая ще видите летящи жаби, а пеперудите ще станат лешояди и пчели ще се промъкнат по земята като змии. А змиите ще завладеят много градове. Мишките и змиите ще властват над земята. Мишките ще ловуват мишки; и изгубените и объркани хора ще трябва да напуснат цели градове и села под нападението на орди от огромни мишки, които ще унищожат всичко и ще заразят земята. Растения, животни и хора са създадени, за да бъдат разделени. Но ще дойде ден, когато няма да има повече граници. И тогава човекът ще се превърне в получовек, полурастение . Звярът ще стане звяр, растение и човек. В тези безкрайни полета ще пасе едно чудовище, наречено кобака …”
Ислямът срещу християнството
Мохамед ще премести къщата си, преминавайки по пътя на отците. И ще има войни като летни гръмотевични бури, отрязани дървета и разрушени села. И така ще бъде, докато не се разбере, че Божието слово е едно, въпреки че е казано на различни езици. И тогава масата ще бъде една и хлябът ще бъде един
Според прогнозите на Распутин, в далечното бъдеще „храмът на християните” ще бъде поставен в някакъв ковчег, който ще „забрави земната си връзка“ и  ще напусне пределите на Земята.
И всички слушатели ще видят истинската светлина и ще забравят земната връзка; и ще има храм за тях – Ковчег и Светите Тайни – обновяване  на душата и радост неописуема. В долината на цвета на слънцето ще расте дърво със златни листа и клони от сребро. И дървото ще даде седем плода, които ще бъдат плодовете на щастието. Първият плод е спокойствието и ще расте на самия връх на дървото. След това ще дойдат плодовете на радостта от живота, умственото равновесие, телесното здраве, единството с природата, искрената смирение и простотата на живота. Всички хора ще могат да отхапят тези плодове, но който не почувства нужда да ги изяде, ще бъде изхвърлен и няма да намери място във фургона на искреното щастие. По това време човекът няма да живее с хляб, а с дух. И богатствата на човека вече няма да бъдат на земята, а на небето.
Пророчеството на Распутин за епидемията от неизвестна болест
Когато Содом и Гомор  се завърнат на земята, когато жените ще имат мъжка рокля, а жените – мъжки, ще видите смъртта, която галопира върху бялата чума. А древната чума ще се появи пред бялата чума като капка пред океана. Планини  от трупове ще лежат на площадите, а милиони хора ще бъдат отнесени от безликата смърт. Градовете с милиони жители няма да намерят достатъчно ръце, за да погребат мъртвите, а много села ще бъдат  затворени с един кръст. Никое лекарство не може да спре бялата чума, защото това ще бъде прагът на пречистването.
Спомените на Анна Вирубова: Распутин променя отношението си към германцията, предсказва блокадата на Ленинград
Анна Вирубова, близка приятелка на императрицата, била приятелски настроена към Распутин и записала в дневника си много от неговите пророчества. В своите „Спомени“ от март 1913 г. Вирубова е написала: „Някак си учителят се озлоби към немците. Крещеше в лицето на един просяк, видимо немец, че очевидно те са гнили отвътре. После се обърна към мен: „Знам, знам, те ще обкръжат Петербург, ще ни морят с глад. Господи, колко души ще умрат, и всичко това заради тази немчури! А хляб, хляб на дланта си няма да видиш. Това е смъртта в града. Но те няма да могат да видят Петербург! По корем ще се влачим, но няма да позволим”.
На въпроса кога ще се случи това, той каза: „25 години след смъртта ми”.
На 8 септември 1941 г., 25 години след смъртта на Распутин, започва обсадата на Ленинград, която продължава повече от две години и много хора умират от глад.
Хирошима и Нагасаки
Предсказанието за  японските градове е направено пред Вирубова през февруари 1916 г.  Нейното описание: „…. тичаше из стаите и изплаши всички ни, поиска да се молим. Изкрещя с ужасен глас, че вижда хора, които горят, вижда остров и два града – и няма градове и няма хора. Каза, че те са изгорели в огъня. И отдясно, и отляво  е задушливо…Бог няма да се смили над японците и няма да сдържи гнева си…”
Полетът на Гагарин и кацането на Луната
Дневникът на Вирубова, ноември 1913 година: „Учителят гледаше Луната. Каза: „Чудно, въпреки че хората са глупави – поискаха и го направиха”. Аз го попитах : „Кой, Григорий?, а той отговори, че американците ще се разхождат по Луната, срамният си флаг ще оставят там и ще отлетят.

……….

*След Октомврийската революция Юсупов бяга от Русия и умира в изгнание в Париж през 1967 г. Станислав Лазоверт също умира във Франция. Княз Дмитрий Павлович умира в Давос през 1941 г. Пуришкевич надживява Распутин с четири години и умира от тиф в Русия.

Превод от руски: МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.СОМ

http://mejdu-redovete.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%80%d0%be%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d0%bc%d0%be%d1%85%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%b4-%d1%89%d0%b5-%d0%bf%d1%80/

 

 

 

***

Ердоган -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.