Масовият пътен убиец има нова поръчка!!!

септември 1 | Posted by admin | Анализи, Интервю, Новини

 

Преди 7 години – на 3 август е парафиран договорът с „Трейс” за ремонт на пътя към Своге, на който стана катастрофата.

Одисеята с този път до деня на катастрофата е преминала през:

*** три правителства на ГЕРБ; *** едно на БСП (Орешарски); *** три служебни правителства; *** 6 министри на регионалното развитие; *** 6 председатели на пътната агенция; *** 4 шефове на строителния контрол; *** и само един пътно-строителен гигант – „Трейс”, доскоро излюбен на Борисов.

Както знаем, сега предстои нова голяма пътна милиарднолевова поръчка – за магистралата през Кресненското дефиле. Както знаем, сега има нов пътен любимец на мястото на стария. Новият любимец е обръчът фирми около Делян Пеевски.

Не хранете илюзии!

Този конкурентен сблъсък обяснява широкото отразяване в медиите на проблемното строителство на пътища. И не само от Трейс. За което иначе толкова години досега се мълчало като за свята тайна.

И за идиота трябва вече да е ясно, че корупцията няма цвят и замерването с обвинения между политическите сили само подпечатва фактът, че пътищата у нас се правят от съответните фирмени обръчи, по съответния некачествен начин и със съответния комисион за властта.

през 2011 г. премиерът Борисов открива новият главен офис на „Трейс“ в столичния квартал „Лозенец“.

Маса ведомства поздравяват компанията. Давам като пример съобщението на пресцентъра на … Министерството на културата.

И един съвет от мен: премерете ширината на платната на новите магистрални участъци. По стандарт автомагистрала има когато тази ширина на всяко платно е поне 3.75 метра, а на аварийното – поне 2,5 метра

Източник: Григор Лилов

https://www.alarmanews.com/%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%be%d1%80-%d0%bb%d0%b8%d0%bb%d0%be%d0%b2-%d0%b7%d0%b0%d0%bc%d1%8a%d0%bb%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81/

 

 

 

 

***

0000 -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.