Това не е държава, а кочина!

септември 12 | Posted by admin | Анализи, Интервю, Новини

Това не е държава, а кочина!

 

 

ЧАКАТЕ ДА ГО АРЕСТУВАТ? О, НЕ! ОТ УТРЕ МОСКОВСКИ Е ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕРНОМОРСКА БАНКА ЗА ТЪРГОВИЯ И РАЗВИТИЕ!

Осми месец чакате прокуратурата да го обвини? Осми месец чакате разследването за смъртта на детето му да бъде осветено и да кажат в прав текст защо го  потулиха и спасиха от правосъдие?

О, не!

Утре на МС ще гласуват, че Ивайло Московски отива вицепрезидент на Черноморската банка за търговия и развитие  (ЧБТР), научи АФЕРА.

На сайта на Министерството на финансите четем що за банка е това: „ЧТБР е международна финансова институция на страните-участнички в Черноморското икономическо сътрудничество (ЧИС). Основана е от Албания, Армения, Азербайджан, България, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Турция и Украйна, с цел да подпомага икономическото развитие на страните от региона. България е със статут на страна-учредителка на ЧБТР и активен акционер. Българското дялово участие в уставния капитал на Банката е в размер на 13.5% или 270 000 акции. Страната е представена в управителните органи на Банката с управител и заместник-управител в Съвета на управителите и директор и заместник-директор в Съвета на директорите. Директорът за България в Съвета на директорите на ЧБТР понастоящем е председател на Одитния комитет на Банката. ЧБТР предоставя финансиране на проекти в областта на търговско финансиране за насърчаване на износа, стимулиране на малките и средни предприятия, преустройство и модернизация на енергийния сектор, модернизация на телекомуникациите и транспортния сектор, развитие на финансовия сектор, както и повишаване потенциала за развитие на производствения и аграрния сектор. От особено значение за Банката са проектите, допринасящи за развитието на региона и сътрудничеството между страните членки. Седалището на банката е в Солун“.

Това не е държава, а кочина!

Afera.bg

http://afera.bg/%d1%87%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%b3%d0%be-%d0%b0%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%be%d1%82-%d1%83%d1%82%d1%80%d0%b5-%d0%bc%d0%be%d1%81.html

 

 

 

 

 

***

Б Б - Boiko

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.