Антиамериканизмът на българите е заради подкрепата на САЩ за Бойко Борисов

октомври 3 | Posted by admin | Анализи, Геополитика, Интервю, Новини

 

 

Защо българите намразват американците?

Публикувана: вторник , 2 октомври 2018В: Защо?,

Защо българите намразват американците?

От десетина години в нас, медиите, се прокара нагласата, че премиера Борисов е на власт още от времето на Главен секретар на МВР, защото американците са го създали.

Борисов, от своя страна, непрекъснато гледа да подчертае връзките си и одобрението на американците към неговата личност и действия.

Непрекъснато, като премиер на България, споменава, че като ходи в САЩ, е в централите на ДЕА и ЦРУ. Дори го каза в изявления по повод опровергаване на излязла информация по сайтове, че има къща за стотици милиони в САЩ. Тази демонстративна близост на премиера със САЩ води до надигаща се антипатия в народа спрямо поддръжниците му.

Много е възможно такава подкрепа да няма или ако има, да е на съвсем друго ниво, но хората от неговите думи остават с друго впечатление.

Недоволството на българите към Борисов и неговото управление рефлектира върху настроението им към американците. Особено напоследък се забелязва засилване на анти Борисов настроения и веднага се пришиват покрай тях и анти американски настроения.

Много е възможно американците да си гледат интересите в България, както и на Балканите. Сбъркана е представата на българина кое е добро и кое е зло.

То се определя от вътрешно политическото говорене, определящо настроението към една или друга държава. Оказва се, че пришиването на премиера Борисов към която и да било държава, та дори да било то Уругвай, би донесло негативи в отношението на българина към Уругвай.

След десет години управление особата Борисов се превръща в силно и унищожително оръжие за негатив до всичко, до което се допре.

https://www.alarmanews.com/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8/

 

 

 

 

 

 

 

 

***

САЩ -00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.